Ансу Фати се превърна в най-младия голмайстор в Шампионска лига


Ансу Фати се превърна в най-младия голмайстор в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Gulliver

1778 0

Барселона излезе с резервния си състав срещу Интер в последния си мач от груповата фаза в Шампионска лига, но това не попречи на каталунците да стигнат до успеха. Младите играчи на испанския шампион показаха, че заслужават своя шанс, като Ансу Фати за пореден път показа големия си талант.

Играчът влезе като резерва в 85' и няма и минута по-късно отбеляза победното попадение за 1:2.По този начин на 17 години и 40 дни Фати се превърна в най-младия голмайстор в Шампионска лига.  Той комбинира на двойно подаване със Суарес и, получавайки топката на дъгата на наказателното поле, стреля диагонално и вкара с помощта на страничната греда - 1:2.

Освен това Карлес Перес отбеляза първия си гол в надпреварата, като това бе дебютният му мач в ШЛ. В 23' Гризман получи топката пред наказателното поле, пусна остър пас за Видал пред малкия пеналт, а той с едно докосване омекоти топката за Перес, който плъзна топката покрай Ханданович - 0:1.

В същото време в Испания отново се притесняват за провеждането на "Ел Класико" и има вариант пак да бъде отложено - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички