Де Йонг разкри с кои клубове е преговарял, освен с Барселона


Де Йонг разкри с кои клубове е преговарял, освен с Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

2277 0

Полузащитникът на Барселона Френки Де Йонг призна с кои други клубове е водил преговори, преди да се разбере с настоящия си клуб. Съдбата на талантливия холандец се реши през миналата зима, но той заигра за каталунския гранд едва през сезон 2019/20.

"Къде щях да бъда, ако не в Барселона? Трудно е да се каже. Щеше да бъде Манчестър Сити или ПСЖ, с тях водехме преговори. Веднага дадох ясно да се разбере, че финансовата страна не ме интересува особено", призна холандският национал, цитиран от "El Periodico".

"Избрах Барселона, защото те проявиха най-голямо желание да подпишат с мен. През 2018 година чух за интереса от страна на каталунците, бях много горд, че такъв клуб проявява внимание към мен", допълни Де Йонг.

През настоящата кампания халфът взе участие във всичките 7 мача на своя тим, като в 6 от тях излезе титуляр. Какво каза той за играта си и дали е недоволен от позицията си на терена вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички