Меси: Шампионска лига е черешката на тортата


Меси: Шампионска лига е черешката на тортата
Снимка: Getty Images/Guliver

1392 0

Голямата звезда на Барселона Лионел Меси даде ясен знак късно снощи, че Шампионска лига остава големия приоритет на каталунците през този сезон. Аржентинецът се превърна в големия герой за своя отбор, отбелязвайки два гола за крайния успех на "блауграна" над Тотнъм.

"Шампионска лига е черешката на тортата за всеки един отбор, но за да стигнем до този етап, ние трябва да бъдем силни и в Примера Дивисион, и в Купата на краля", сподели аржентинецът.

"Шампионска лига е специален турнир, но ние ще се борим и в останалите турнири. Никога не е лесно да играеш като гост в този турнир, особено когато се изправяш срещу отбор като Тотнъм. Изиграхме добър мач, особено през първата част, така че сме щастливи, че всичко премина по план", добави още Меси.

Каталунците победиха Тотнъм на "Уембли" с 4:2 във втория кръг от груповата фаза на турнира. Така испанският колос продължава да води класирането в групата, но с равен брой точки с Интер. "Шпорите" обаче стартираха участието си в турнира с две загуби и задачата им за продължаване напред става все по-трудна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички