Барселона проплака - тревата на "Уембли" е в ужасно състояние


Барселона проплака - тревата на "Уембли" е в ужасно състояние
Снимка: Getty Images/Guliver

2338 0

Барселона намери препятствие към постигането на добър резултат в мача срещу Тотнъм тази вечер в груповата фаза на Шампионска лига. Каталунците са останали недоволни от състиението на тревата на стадион "Уембли", който приема големия сблъсък тази вечер в турнира на богатите, информира AS.

Гостите са уведомили УЕФА за лошото състояние на тревата на съоръжението и заради това е възможно англичаните да бъдат глобени. AS пише, че, тъй като изминалото лято е било твърде горещо за Англия, тревата на митичния стадион е изгоряла и на тревата са останали няколко "плешиви" петна.

ПОЧЕТИНО РАЗКАЗВА КАК МЕСИ Е БИЛ НА РЪБА ДА НАПУСНЕ БАРСЕЛОНА

Това не е единственият проблем за "блаугранас" преди двубоя. В допълнение към слабата им игра в защита, в отбора тръгнаха и скандалите, породени от слабите резултати в Първенството. Според слуховете бранителят Жерар Пике е ядосан на своя капитан Лионел Меси, заради това че не поема достатъчно отговорност и не разговаря с медиите в Испания в моменти на криза.

Тотнъм от своя страна има още по-сериозни проблеми преди мача, тъй като в него участие няма да могат да вземат петима от основните им играчи. Кои са те и какви са проблемите с тях прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички