Мане за мача с Барселона: Ще бъде огромна мотивация да спечелим срещу най-добрите в света


Мане за мача с Барселона: Ще бъде огромна мотивация да спечелим срещу най-добрите в света
Снимка: Getty Images/Guliver

2622 0

Звездата на Ливърпул Садио Мане говори пред медиите преди днешната среща на тима му с Барселона в 1/2-финалите на Шампионска лига. Двата тима се изправят един срещу друг на "Камп Ноу" тази вечер от 22:00 часа, като срещата ще може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

За битката с Барселона, след финала в Шампионска лига срещу Реал Мадрид миналия сезон:

Мисля, че онзи мач донесе огромен опит на отбора, защото това бе първият ни финал. Разбира се, щяхме да се радваме много, ако бяхме спечелили, но се изправихме срещу един от най-добрите отбори в света и те заслужено триумфираха. Нека излезем днес и да използваме този опит, за да постигнем задоволителен резултат.

За мача, в които ще се изправи срещу бившия си съотборник Филипе Коутиньо:

Страхотен играч и малко ревнувам, че Барселона го взеха. Но това е част от футбола и ние се радваме за него. Мисля, че той много се радваше да играе с нас и че даваше всичко от себе си. Той все още е млад и съм сигурен, че ще се развие още много, защото го познавам - той тренира здраво. Надявам се в мача днес той още да не се е разсънил.

За това дали Барселона и Ливърпул притежават най-добрите атакуващи линии в света:

Уау, какъв комплимент. Ние сме сред най-добрите в света? Много се радвам да чуя това. Ако трябва да съм честен, за нас е голям комплимент и мотивация да се състезаваме срещу най-добрите в света. Още по-голяма мотивация ще е да дадем всичко от себе си и да спечелим срещу най-добрите играчи в света.

КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ ЗРЕЛИЩЕТО БАРСЕЛОНА - ЛИВЪРПУЛ?

За това да играеш на "Камп Ноу":

Мисля, че това е един великолепен стадион. От дете гледам Барселона и Ла Лига. Това обаче няма да ни притесни, защото сме свикнали да играем на "Анфийлд". За нас ще бъде чудесно да играем на подобен стадион. За нас важното е да играем без напрежение и да извлечем позитивен резултат от мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички