Какво мисли самият Салах за инцидента със Серхио Рамос?


Какво мисли самият Салах за инцидента със Серхио Рамос?
Снимка: Guliver/GettyImages

3059 0

Милиони фенове на футбола по света в момента мразят капитана на Реал Мадрид Серхио Рамос, който, според мнозина, контузи нарочно Мохамед Салах във финала на Шампионска лига. Самият египтянин обаче не таи лоши чувства към испанския национал, независимо че го извади от игра и постави участието му на Световното първенство по футбол под въпрос.

Разкритието идва от физиотерапевта на мърсисайдци - Рубен Понс, който в момента е в Испания заедно със звездата на "червените". В момента той помага в рехабилитацията на Салах, който ще се възстановява 3 седмици и ще може да се включи на Мондиал 2018.

„Салах не ми е казал нищо за Серхио Рамос. Не мисля, че му е ядосан. Това бе просто един инцидент. Салах е по-вдъхновен, много по-оптимистичен. Травмата му не е много типична във футбола, може би се случва повече на вратарите. От Египетската футболна федерация вярват, че той ще бъде готов между три и четири седмици. Ще правим двуразови сесии всеки ден и ще се опитаме да съкратим този период“, каза лекарят на Ливърпул Рубен Понс.

Самият той не смята, че Рамос не е имал за цел да контузи Салах, въпреки че се стигна до това над половин милион души да поискат сериозно наказание на защитника на Реал за действията му в мача срещу Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички