Емери: Грешно съдийско отсъждане при равен резултат помогна на Реал


Емери: Грешно съдийско отсъждане при равен резултат помогна на Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

2049 0

Пари Сен Жермен трябваше да получи дузпа при играта с ръка на Серхио Рамос и в такъв случай резултатът можеше да е друг, подчерта треньорът на парижани Унай Емери след загубата от Реал Мадрид с 3:1 на "Сантяго Бернабеу" в Шампионска лига.

Епизодът се разигра в 54-ата минута след удар на Рабио и реферът Джанлука Роки прецени, че ръката на капитана на Реал е била прибрана достатъчно, но телевизионните повторения показаха друго.

"Казаха ми, че Рамос е играл с ръка в полето си. Не видях добре какво се случи, но ме увериха, че съдията е трябвало да отсъди дузпа. Това не е оправдание и ние можем да победим в това противопоставяне, ако арбитрите не взимат подобни решения. Изпитвам противоречиви чувства. При резултат 1:1 грешното отсъждане помогна много на Реал. След това ние заиграхме по-добре, контролирахме топката, можеше да вкараме втори гол, но съмнителното решение помогна на Реал за обрата. Ако бяхме малко по-акуратни и съдията взимаше по-балансирани решения, то ПСЖ можеше да запише равенство или дори да победи. Реал е фаворит, тъй като е носител на трофея и го е печелил три пъти през последните четири години. Ние обаче все още имаме възможност да влезем в следващия кръг", коментира Емери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички