Абсурдизъм по италиански: Наполи би европейския шампион, а не се справи с Генк


Абсурдизъм по италиански: Наполи би европейския шампион, а не се справи с Генк
Снимка: Getty Images/Guliver

3000 0

След като само преди две седмици Наполи подчини европейския шампион Ливърпул, сега хората на Карло Анчелоти "стъпиха накриво" срещу Генк във втория си мач от груповата фаза на Шампионска лига. Двата отбора си разделиха точките, след двубоят завърши без попадения (0:0) в някоя от двете врати на "Кристал Арена".

Въпреки че не се стигна до гол в мача, положения и пред двата отбора не липсваха. И домакините, и гостите записаха двуцифрено число удари, но точните бяха твърде малко. "Малките магаренца" имаха драстично превъзходство и по отношение на притежанието на топката, но това не даде виден резултат.

Така неаполитанци пропуснаха златна възможност да вземат важна преднина на върха в класирането в група Е, след като изковаха страхотни три точки срещу Ливърпул. Генк от своя страна записа първата си точка в групите, след като претърпя тежка загуба в първата среща от РБ Залцбург.

По-късно тази вечер ще се изиграе и другият мач от групата - този между Ливърпул и РБ Залцбург, като двубоят може да проследите НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички