Щурм (Грац) готов да прати частен самолет у нас, за да прибере Десподов


Щурм (Грац) готов да прати частен самолет у нас, за да прибере Десподов
Снимка: https://www.sksturm.at/de/

1286 0

Голямо уважение от своя клуб е получил българският национал Кирил Десподов, който завършва възстановяването си в България. Австрийците са били готови да изпратят частен самолет у нас, за да приберат звездата си в Грац. Крилото обаче е отказал.

Щурм и другите австрийски отбори се очаква да започнат подготовка през следващата седмица, като всички съотборници на Десподов са в Австрия. Българинът бе заварен от обявяването на пандемията в родината си, където се възстановяваше след операция.

"Шефовете ми се обадиха и ми казаха, че в петък, 17 април, изпращат малък частен самолет, който е четириместен, за да пътувам до Грац. Аз пожелах да видя какво представлява аеропланът и тактично им отказах. Честно казано, не искам да пътувам с малки самолети. При това положение ще пътувам в понеделник. Вариантите са два – с редовни авиолинии, тъй като има голяма вероятност да бъдат пуснати такива от България до Австрия. Другият вариант е да тръгна с колата ми. Щурм ми пратиха бележка и няма да имам проблеми с преминаването през границите“, сподели националът пред агенция "Блиц".

Когато се върне в Грац, футболистът ще премине тест за коронавирус и ще остане за няколко дни изолиран. След това той ще се включи в тренировките на тима. А какво е здравословното му състояние вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички