Кирил Десподов: Няколко тима запитаха за мен мениджъра ми


Кирил Десподов: Няколко тима запитаха за мен мениджъра ми
Снимка: Getty Images/Guliver

3138 0

Българският национал Кирил Десподов признава, че няколко различни мениджъри са се свързали с агента му за трансфер, но сега не бил моментът за това. Той е на мнение, че от Щурм желаят да удължат наема му и за новия сезон и призна, че двамата с брат му са се тествали за COVID-19.

"Тичам отново, скачам и тренирам с топката. От няколко дни съм на 100%. За нас не е толкова тежко тук. Тренирам в планините или парковете. Правя го често, като тренировките са добри. Истина е, че с брат ми си направихме тестове, но за щастие и двата бяха негативни, сподели той пред Kronen Zeitung. Както е известно, Десподов получи травма в глезена, която се усложни и той трябваше да премине през операция в Инсбрук.

"В контакт съм с клуба, но сега полетът не е опция. Може би ще трябва да се прибера с кола. Всички трябва да сме здрави. Ще изчакам още, защото не искам да се завърна в Грац и да съм под карантина две седмици. Искам да тренирам и да играя възможно най-скоро”, пожела си българинът.

"Не сега е времето да говорим за трансфери. В контакт съм с Щурм, които може би искат да удължат наема ми и през следващия сезон. Няколко тима запитаха за мен мениджъра ми, но сега не съм фокусиран върху трансфери. Вижте какво става и в Италия – не е хубаво”, завърши Кирил Десподов. А какво признание от австрийската Бундеслига получи българинът припомнете си в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички