Десподов колекционира екипи - похвали се с фланелката на Роналдо


Десподов колекционира екипи - похвали се с фланелката на Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

3729 0

Българският национал Кирил Десподов сподели в Instagram, че колекционира екипи на футболни звезди. Нападателят, който е собственост на италианския Каляри разкри, че има фланелката и на звездата на Ювентус Кристиано Роналдо, а освен това се е сдобил и с екипите на Раджа Наинголан, Маркъс Рашфорд, Джордан Хендерсън и Джейдън Санчо.

"Преди мача с Англия на "Уембли" се вълнувах най-много в сравнение с всеки друг двубой в кариерата ми до момента. За жалост по време на самата среща нямаше много поводи за радост. След края успях да взема фланелките на Джейдън Санчо и Джордан Хендерсън", сподели Десподов.

"На втория мач с англичаните на Националния стадион "Васил Левски" си размених тениската с Маркъс Рашфорд. Колекционирам си екипи и ги пазя при мен. Вече имам много. Доста ценни са ми тези на Кристиано Роналдо и на Раджа Наинголан", добави още той.

Веднага след трансфера си в Каляри през 2019-а Десподов обяви, че мечтае да бъде като Кристиано Роналдо, като намира сходства между тях подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички