Потвърдено: Кирил Десподов е напълно здрав, ето кога започва да тренира


Потвърдено: Кирил Десподов е напълно здрав, ето кога започва да тренира
Снимка: Фейсбук

1283 0

Най-добрият български играч за 2018 година Кирил Десподов вече е напълно здрав и дори съвсем скоро ще се завърне към тренировъчния процес с клубния си Щурм Грац (където е под наем от Каляри), тъй като се очаква австралийското първенство да е едно от първите, които ще бъдат подновени. 

За това разкри неговият агент - адвокат Радостин Василев в личния си профил в социалната мрежа "Facebook". Той сподели още кога Десподов ще се завърне в Австрия и кога се очаква да поднови тренировки. Ето всичко, което написа:

"Днес в София беше проведен пореден фитнес тест на Кирил Десподов, който потвърди неговото пълно възстановяване. Кирил прояви голяма воля и професионализъм и се връща към любимата игра много бързо. В понеделник Кирил заминава за Австрия, където заедно със съотборниците си от ФК Щурм започва подготовка. Австрия може би ще е една от първите държави, които ще подновят провеждането на своето първенство" - сподели Василев.

Междувременно, от Каляри намекнаха, че заради пандемията Кирил Десподов може да получи втори шанс да се докаже в Серия А.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички