Заради пандемията Кирил Десподов може да получи втори шанс да се докаже в Серия А


Заради пандемията Кирил Десподов може да получи втори шанс да се докаже в Серия А
Снимка: Getty Images/Guliver

1915 0

Кирил Десподов в момента е под наем в автрийския Щурм, но пандемията от коронавирус, която засегна силно и футболния свят, може да даде втори шанс на българина в Каляри. За това намекна генералният директор на тима Марио Пасети. Пред Tuttomercatoweb той говори за последствията от коронавируса върху Серия А и футбола като цяло.

Също така коментира и трансферните планове на сардинци, като сподели, че според него след кризата трансферните суми, които клубовете ще плащат ще са значително по-малки.  В момента Десподов e под наем в австрийския Щурм Грац, където за 11 мача в Бундеслигата, вкара 6 гола и даде още толкова асистенции.

"Стойностите на правата на играчите ще са по-ниски - ще има повече наеми. Вече мислим и за това. За щастие ние имаме няколко интересни играчи, които са под наем, като Франческо Викари и Кирил Десподов. Ще видим какво ще се случи с Алесандро Дейола и Филипо Романя. Калигара и Дамир Сетер пък са играчите от втория тим, които следим изкъсо", разкри Пасети. А какво признание от австрийската Бундеслига получи българинът припомнете си в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички