Недоволството от Босна и Херцеговина към Ивайло Петев продължава


Недоволството от Босна и Херцеговина към Ивайло Петев продължава
Снимка: Getty Images/Guliver

1036 0

Воденият от Ивайло Петев национален отбор на Босна и Херцеговина успя да надвие Румъния с 1:0 в мач от Лигата на нациите. Като че ли обаче победата остана на заден план и бе изместена от факта, че феновете напуснаха стадиона в Зеница в знак на протест срещу българския специалист. 

Ето какви бяха думите на Петев след мача:

"Не искам да коментирам феновете. Искам да говоря само за футбол. Трудна победа, но в днешно време няма лесни мачове. Румънците накъсваха играта с фалове и не ни позволяваха да играем футбол. Затвориха се в своята половина и трудно създавахме положения. Джеко е с подуто коляно и затова го смених. Надявам се да е готов за следващия мач", заяви българинът.

"Направихме и много хубави неща, но има още много какво да подобряваме. Искам с всеки мач да изглеждаме все по-добре. Няма време за празнуване. Надявам се на още по-добра игра след четири дни срещу Черна гора. Моята идея е да играем като отбор. Хубавите неща бързо се забравят, набляга се на негативното. Най-важно е да бъдем по-постоянни в изявите си", завърши Петев.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Един Джеко за Ивайло Петев неотдавна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички