Обезумели фенове на Босна и Херцеговина запалиха снимка на българския треньор Ивайло Петев (ВИДЕО)


Обезумели фенове на Босна и Херцеговина запалиха снимка на българския треньор Ивайло Петев (ВИДЕО)
Снимка: Оф. сайт на футболната федерация на Босна

2459 0

Селекционерът на Босна и Херцеговина Ивайло Петев непрестанно е обект на остри критики от страна на привържениците, както и от футболната общност в бившата югославска република.

На последното заседание на Изпълкома на Босненската федерация, след като стана ясно, че българинът ще остане на поста, част от запалянковците публикуваха в социалните мрежи гневно видео, в което се вижда, че изгарят снимка с лика на Петев и на ръководните фактори.

Медиите в Босна твърдят, че бъдещето на българина ще се реши спрямо резултатите на отбора в турнира Лигата на на нациите.

В първата среща Босна и Херцеговина гостува на Финландия, а три дни по-късно ще се изправи срещу Румъния. На 11 юни е двубоя с Черна Гора, а на 14-ти отново с Финландия.

Някои членове на Изпълкома на босненската футболна федерация вече настояват за промяна на треньорската позиция. Наскоро Ивайло Петев разкри дали би се завърнал в родния ни футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички