Ясен е виновникът!


Ясен е виновникът!
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

5244 0

Ясен е виновникът за случващото се в българския футбол! Ама за съжаление не е Петров. Единственият, поел отговорност за трагикомедията в Разград, подаде скоропостижно оставка и се превърна в поредния специалист, който не оставя нищо значимо след себе си в националния отбор. 

Но, който вярва, че Ясен е виновникът, все още живее през 90-те, когато футболът беше основно спорт, а развитието му все още не беше претърпяло своята версия на "индустриалната революция" в началото на 20-и век. 

Ясен е виновникът, но той продължава да пише статуси във "Фейсбук" как всичко било страхотно, но, видиш ли, футболистите посрамили националната фланелка. Да, естествено, че са виновни, но нима 2:5 от Грузия е първата сигнална лампа, че нещо във футболна ни не е наред? 

Ох, ясен е проблемът, но е много неЯсен планът, с който да изплуваме от дъното. Всички се развиват - кои по-бързо, кои по-бавно, но всички работят в правилна посока. Ние, по стар български обичай, сме "контра" и само си говорим за промени, докато тичаме здраво в обратната посока, вкопчили се отчаяно в избледнелите спомени от някога славно минало. 

Пък нека Ясен е виновникът. Преди него Хубчев беше виновен. Още преди това Пенев... Стоилов, Матеус и кой ли още не. Всички те бяха виновни и "жертвани" за благото на футбола. А единствените ясни виновници си стоят спокойно я в "Бояна", я на някой банкет, пуснали дълбоки корени и изсмукващи последните молекули кислород на българския футбол. 

Ех, ясен е виновникът. За съжаление, не е Ясен. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички