Атаки отвсякъде към Петев в Босна, този път играч скочи: Не съм глупав, обиждаш ме


Атаки отвсякъде към Петев в Босна, този път играч скочи: Не съм глупав, обиждаш ме
Снимка: Оф. сайт на футболната федерация на Босна

1852 0

Около българския селекционер на националния отбор по футбол на Босна и Херцеговина Ивайло Петев сякаш никога не е спокойно. След като медиите в страната бяха много недоволни от младия специалист, когато не успя да класира отбора за Мондиал 2022, сега играч изрази недоволство.

Този път става въпрос за футболист, който не бе повикан за предстоящия двубой със САЩ, който е приятелски. Нападателят от местното първенство Неманя Билбия има 17 гола в 19 срещи, но все пак не получи повиквателна, което бе обяснено от Петев с факта, че търси "играч със сила и борбеност".

"Повикахме играчи от местния шампионат, които са родени преди 1998 година. Ще сме радостни да им дадем шанс и да ги използваме и в бъдеще. Има много интересни играчи, но някои отпаднаха заради ваксината. Търся различен типаж играч от Билбия. Трябва ми сила и борбеност" - са думите на българина.

Нападателят не остана никак доволен обаче и се е почувствал обиден, заради което отговори по следния начин: "Искам да защитя името си и това, което съм постигнал. Никой не може да ми отнеме резултатите и те трябва да бъдат уважавани. Съгласявам се с неговото решение, но не и с изказването му. Какво означава „играч със сила и борбеност“? Тези думи обиждат мен и всичко, което съм постигнал. Аз въобще не съм глупав" - сподели Билбия през SportSport.ba.

Неотдавна Ивайло Петев влезе в конфликт и с една от най-големите звезди в историята на Босна и Херцеговина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички