Мартин Минчев като Неймар и Мбапе, само че вкара по-зрелищен хеттрик и от двамата! (ВИДЕО)


Мартин Минчев като Неймар и Мбапе, само че вкара по-зрелищен хеттрик и от двамата! (ВИДЕО)
Снимка: https://twitter.com/shumanskoo/status/1287725298247753730

9358 0

20-годишният национал на България Мартин Минчев се отчете със страхотен хеттрик във вратата на Вишков при домакинската победа с 4:1 на Спарта Прага Б от 22-ия кръг на Втора лига на Чехия. С подобно постижение късно снощи се отчетоха и големите звезди на ПСЖ - Килиан Мбапе и Неймар, но попаденията на българина, не на шега, бяха по-красиви и зрелищни от техните!

В рамките на десетина минути бившият футболист на Черно море наниза три гола във вратата на гостуващия тим, последният от които бе от 45 метра! Първото полувреме бе завършило 0:1, но през вторите 45 минути вторият отбор на чешкия гранд обърна развоя на мача и с основна заслуга за това бе Минчев.

Още в началните секунди на втората част той получи хубаво извеждащо подаване и от малък ъгъл успя да насочи технично, с вътрешен фалц, топката в обратния ъгъл на вратата. 

Малко след това юношата на Черно море бе оставен много непокрит на левия фланг, овладя подаването, напредна до границата на наказателното поле и с много премерен шут направи резултата 2:1. 

Младокът бе "под пара" и не измина още много време, преди да опита далечен удар от около 45 метра, който накара вратаря на Вишков просто да изгледа как топката го превърля и влиза във вратата му за трети път!

*Спарта Прага Б е на четвърто място във временното класиране с актив от 34 точки. Вишков е девети с 28. През настоящия сезон 2021/22 Мартин Минчев има и 17 мача за първия тим на Спарта, в които се е отчел с 4 попадения и 2 асистенции. 

Вижте още

Ответна реакция! Синът на Илиан Илиев избухна срещу феновете на Левски заради обидите към баща му

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички