Има две опции за нов отбор пред Ивелин Попов, ако напусне Ростов

Вчера стана ясно, че руският елитен Ростов изпитва финансови затруднения и може да се раздели с голяма част от звездите си. Сред тях е и капитанът на България Ивелин Попов, който, заедно със съотборниците си, не е получавал заплата от 3 месеца.

Изданието sportmk.ru разгледа какви са опциите пред звездите на Ростов, ако наистина се стигне до раздяла с клуба. И според него, пред българския атакуващ халф има 2 опции за продължаване на кариерата - друг руски клуб и български такъв.

Ивелин Попов: Смачкани сме психически, а вината е обща

Капитанът на България Ивелин Попов анализира причината за изключително тежката загуба на тима от Англия в евроквалификация снощи. Той призна, че ...

"Попов е на 32 години и едва ли водещите руски клубове ще вземат толкова възрастен футболист. Би било интересно да го видим в Сочи, особено ако се случи дългоочакваното пристигане там на Курбан Бердиев. Треньорът обожава Ивелин и вероятно ще се опита да го вземе в клуба при първа възможност", пише sportmk.ru.

"Вторият вариант е завръщане в родината. Лудогорец искаше да види Попов при себе си още когато той напусна Спартак", пояснява изданието. Цената на българския национал, според transfermarkt.com, е 2,75 милиона евро. А каква огромна заплата Попов е отказал от китайски клуб вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!