Има две опции за нов отбор пред Ивелин Попов, ако напусне Ростов


Има две опции за нов отбор пред Ивелин Попов, ако напусне Ростов

2922 0

Вчера стана ясно, че руският елитен Ростов изпитва финансови затруднения и може да се раздели с голяма част от звездите си. Сред тях е и капитанът на България Ивелин Попов, който, заедно със съотборниците си, не е получавал заплата от 3 месеца.

Изданието sportmk.ru разгледа какви са опциите пред звездите на Ростов, ако наистина се стигне до раздяла с клуба. И според него, пред българския атакуващ халф има 2 опции за продължаване на кариерата - друг руски клуб и български такъв.

"Попов е на 32 години и едва ли водещите руски клубове ще вземат толкова възрастен футболист. Би било интересно да го видим в Сочи, особено ако се случи дългоочакваното пристигане там на Курбан Бердиев. Треньорът обожава Ивелин и вероятно ще се опита да го вземе в клуба при първа възможност", пише sportmk.ru.

"Вторият вариант е завръщане в родината. Лудогорец искаше да види Попов при себе си още когато той напусна Спартак", пояснява изданието. Цената на българския национал, според transfermarkt.com, е 2,75 милиона евро. А каква огромна заплата Попов е отказал от китайски клуб вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от SL коментира


Живко, от паралелната реалност, която липсва на Левски

Левски отпадна на полуфиналите за Купата от Локомотив Пловдив, но това бързо остана зад полезрението на „сините“...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама