Ивелин Попов не е получавал заплата в Ростов от 3 месеца


Ивелин Попов не е получавал заплата в Ростов от 3 месеца
Снимка: Оф. сайт на Ростов

1242 0

Руският елитен клуб Ростов изпитва сериозни финансови тредности. В отбора, в който играе капитанът на България Ивелин Попов, не са плащани заплати от 3 месеца, информира "Спорт Експрес". Заради тежката ситуация атакуващият халф може да бъде продаден през зимата, пише още руският сайт.

Ростов не е плащал и вписаните в контрактите на играчите бонуси за посочения период. Клубът има доста спонсори, но напоследък те са спрели да финансират отбора. Единственият източник на средства на ростовчани в момента е президентът на клуба.

Ако нещата останат така, ситуацията може да се подобри само чрез намесата в клуба на областния губернатор Василий Голубев. Ако това не се случи, единствен изход от кризата ще бъде раздялата със звездните футболисти. Става дума за Чистяков, Норман, Попов, Еременко, Ионов и Шомуродов.

Клубът може да се наложи да се раздели и със своя президент, с треньора Валерий Карпин и спортния директор Алексей Рискин. Иначе отборът се представя добре в първенството - Ростов заема третото място в класирането, изоставайки на 6 точки от лидера Зенит. През октомври обаче, преди рождения си ден, Попов преживя много тежък мач с Ростов. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички