Ивелин Попов призна: Китайски отбор ми предлагаше 6 млн. евро заплата


Ивелин Попов призна: Китайски отбор ми предлагаше 6 млн. евро заплата
Снимка: Оф. сайт на Спартак (Москва)

4218 0

Капитанът на националния отбор на България Ивелин Попов призна, че тази зима е отказал огромна за българските стандарт заплата. Тя му е била предложена от втородивизионния китайски клуб Ханчжоу Грийнтаун. Става дума за 6 милиона евро за 2 години или 3 милиона евро на сезон.

Признанието Попов направи пред "Мач ТВ", след което бе запитан как е могъл да откаже такава оферта. "Казах "не" и готово. Преди това също отказвах такива предложения. В шампионския сезон на Спартак през зимата Трабзонспор ми предлагаше близка до тази сума. Казах, че ще остана в Москва, защото искам да стана шампион", сподели българският национал.

"А китайският клуб ме искаше тази зима, но аз не исках да ходя там, защото се чувствам добре в Русия. Ако всичко със здравето ми е наред, то в Ростов напълно възможно мога да завърша кариерата си. Не виждам никакви проблеми. Не можеш да спечелиш всички пари на света", допълни Попов. Вижте в този материал защо халфът наскоро се сравни с италианските легенди Франческо Тоти и Андреа Пирло.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички