Звезда на Реал Мадрид е голямата трансферна цел на Нюкасъл


Звезда на Реал Мадрид е голямата трансферна цел на Нюкасъл
Снимка: Getty Images/Guliver

1153 0

Нюкасъл иска да направи голям трансфер през лятото, след като „свраките“ станат собственост на саудитски инвеститори. Клубът проявява сериозен интерес към 30-годишното крило на Реал Мадрид Гарет Бейл и е готов да плати 60 млн. евро за него.

Кандидати за играча са още минимум три клуба, но Нюкасъл е фаворит за неговия подпис, съобщи Daily Mail. Сред претендентите е и Интер Маями на Дейвид Бекъм, който пък е готов да приеме финансовите претенции на футболиста. Друг кандидат е бившият му клуб Тотнъм.

Доскоро Нюкасъл не можеше да претендира за играч от нивото на Бейл, но се очаква новите собственици да вложат много пари за класни попълнения в тима. Бейл е най-високоплатеният играч в тима на Реал с годишно възнаграждение от 17 млн. евро годишно. Този сезон той взе участие в 14 мача от испанския шампионат, в които стана автор на два гола и две асистенции. А с какво мисли да се занимава той, след като приключи с футбола, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички