Стенли обеща: Ще си идвам по-често занапред


Стенли обеща: Ще си идвам по-често занапред

1482 0

Стилиян Петров бе горд татко по време на кръщенето на малкия си син Кристиян. Стенли се прибира за първи път на ваканция у нас, след като пребори коварната болест левкемия. Широко усмихнат и в отлично настроение, той разказа за семейния си празник пред "България Днес".

Стенли, добре дошъл у дома! Честито кръщене на Кристиян!

- Благодаря ви!

Сигурно си развълнуван от този хубав повод?

- Да, отдавна искахме да кръстим Кристиян. Той беше единственият, който не е кръстен в цялото ни семейство. Щастлив съм, че най-накрая можем да го направим след всичко това, което преминах. Днес беше един много хубав ден. Сега ще продължим с приятели, което е радващото за мен. Ще прекарам време с приятели, с които отдавна не сме имали възможността да бъдем заедно. Много се радвам наистина.

Доста твои бивши съотборници дойдоха, за да уважат кръщенето на Кристиян. Чувстваш ли уважението на всички към теб?

- Това е много хубаво за мен. Доста хора се прибраха дори от морето специално заради моята покана и кръщенето днес, а след това се връщат и ще пътуват обратно. Прекрасно е, че можем да се видим, да си разкажем истории. Доста време мина, дълги години не можем да се съберем всичките заедно. Днес успяхме да го направим и ще си прекараме добре.

Ти как си?

- Чувствам се много добре. За първи път след болестта имам възможност да се прибера за цели три седмици в България. След всичко, което стана с мен, сега вече съм тук само за почивка, само за релакс.

С какво се занимаваш в последните месеци?

- Карам треньорската школа. През миналия сезон, както знаете, работих в Астън Вила. Занимавам се в голяма част от времето си с фондацията, която основах. Опитвам се да помагам на колкото се може повече хора.

Следим в социалните мрежи колко много кампании прави твоята фондация.

- Да, наистина е така. Дори и сега преговаряме за много събития, които ще станат известни в най-скоро бъдеще. Работим усърдно, но в момента се наслаждавам пълноценно на почивката си в България.

На Стилиян-младши и Кристиян харесва ли им в България?

- На децата им е направо перфектно тук. И те като мен не се бяха прибирали от доста време за по-дълго в България. Сега имат възможност да се порадват с баби, дядовци. Много им харесва в родината, както винаги. Занапред ще имаме повече време да се прибираме у дома.

Съдействаш ли на Митко Бербатов за евентуален трансфер в "Астън Вила"?

- Митко не се нуждае от моята помощ. Действително имаше някакви разговори, които проведох в самото начало с клуба. Но дотам мога да ви кажа, достатъчно напрегнато е в момента и за Бербатов. Ако се стигне до споразумение тези дни, и Митко, и "Астън Вила", и Емо Данчев ще го обявят веднага.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички