Изненадващ вариант пред Любо Пенев, продължава треньорската си кариера в САЩ

Доскорошният наставник на ЦСКА - Любослав Пенев, може да продължи треньорската си кариера на изненадващо място. Пенев е сред вариантите за нов наставник на ФК Синсинати, който играе Мейджър Лийг Сокър на САЩ, информира БТА.

ФК Синсинати е последен в Източната конференция и си търси нов старши треньор, след като преди две седмици Алан Кок беше уволнен заради слабото начало на сезона, а на негово място до намирането на постоянен наставник беше назначен 29-годишния му асистент Йоан Даме. Любопитното е, че освен Пенев сред кандидатите са Дейвид Мойс и Алан Пардю.

ЦСКА ще назначи чуждестранен треньор от следващия сезон

В ЦСКА вече са взели решение относно треньорската позиция. Наставник от чужбина с договор от минимум 2 години ще имат "червените" от лятото. Това...

Припомняме, че Пенев напусна ЦСКА доста изненадващо в началото на май. Това се случи след отпадането на тима на полуфинал за Купата на България, а като причина за напускането изтъкна, че не е получил достатъчно подкрепа от ръководството. Какво още обяви Пенев при раздялата с ЦСКА - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!