Бербатов за играч на Сити: Той е сред най-добрите в света


Бербатов за играч на Сити: Той е сред най-добрите в света
Снимка: БГНЕС

8025 0

Българската футболна звезда Димитър Бербатов коментира повечето актуални теми в международния футбол, като обърна най-голямо внимание на случващото се във Висшата лига. Според него няма място за притеснение около Пол Погба и дузпата, която пропусна. 

"Вероятно играчите на Манчестър Юнайтед трябва да си кажат в съблекалнята кой ще изпълнява дузпите, може би са го направили. Когато Погба обаче е спечелил дузпата, вероятно е почувствал, че трябва да я изпълни. Няма място за притеснения. Такива неща се случват постоянно. Случвало ми се е. Искал съм да бия дузпа, но друг я е изпълнявал. Бил съм и в другата ситуация. Това е нормално във футбола. Големият въпрос е, че Манчестър Юнайтед пропусна да вземе трите точки заради онази дузпа. Нека не подценяваме и реакцията на вратаря. Той направи страхотно спасяване”, каза Бербатов и не пропусна да направи комплимент на играч на Манчестър Сити.

"Де Бройне е невероятен. Той е сред най-добрите в света. Има великолепен поглед. Мисля, че е две или три стъпки пред другите в играта. Преди топката да дойде при него той знае как да я отиграе. Той е изключителен талант, който се развива всяка година и за мен е истинска наслада да го наблюдавам. Манчестър Сити разполагат с един от най-добрите полузащитници в света”, сподели мнението си нападателят.

А какви са плановете за бъдещето на Бербатов, вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички