Бербатов за играч на Сити: Той е сред най-добрите в света

Българската футболна звезда Димитър Бербатов коментира повечето актуални теми в международния футбол, като обърна най-голямо внимание на случващото се във Висшата лига. Според него няма място за притеснение около Пол Погба и дузпата, която пропусна. 

"Вероятно играчите на Манчестър Юнайтед трябва да си кажат в съблекалнята кой ще изпълнява дузпите, може би са го направили. Когато Погба обаче е спечелил дузпата, вероятно е почувствал, че трябва да я изпълни. Няма място за притеснения. Такива неща се случват постоянно. Случвало ми се е. Искал съм да бия дузпа, но друг я е изпълнявал. Бил съм и в другата ситуация. Това е нормално във футбола. Големият въпрос е, че Манчестър Юнайтед пропусна да вземе трите точки заради онази дузпа. Нека не подценяваме и реакцията на вратаря. Той направи страхотно спасяване”, каза Бербатов и не пропусна да направи комплимент на играч на Манчестър Сити.

Бербатов посочи при какви условия Юнайтед ще продаде Погба на Реал

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов отново даде компетентното си мнение по най-важните въпроси, касаещи английския гранд. Този п...

"Де Бройне е невероятен. Той е сред най-добрите в света. Има великолепен поглед. Мисля, че е две или три стъпки пред другите в играта. Преди топката да дойде при него той знае как да я отиграе. Той е изключителен талант, който се развива всяка година и за мен е истинска наслада да го наблюдавам. Манчестър Сити разполагат с един от най-добрите полузащитници в света”, сподели мнението си нападателят.

А какви са плановете за бъдещето на Бербатов, вижте в този материал.

 

 

Още по темата

Please select answer!