Бербо посочи защо е добре за Юнайтед, че се размина с Дибала


Бербо посочи защо е добре за Юнайтед, че се размина с Дибала
Снимка: Instagram

6984 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов даде мнението си за проваления трансфер на Пауло Дибала на "Олд Трафорд". Според българина, аржентинецът е направил едва ли не услуга на английския гранд.

"Трудно ми е да видя къде би могъл да се вмести Дибала в отбора. Той има страхотен ляв крак и добра визия. Единственото, за което се притеснявам, е дали може да свикне с английския начин на игра. Интересно е да видим какво ще се случи", сподели родната звезда пред "Daily Star".

Според Бербатов, който вкара 56 гола с фланелката на "червените дяволи", пристигането на Дибала в Юнайтед е можело да има негативно влияние върху атмосферата в отбора.

"Когато имате качествени играчи, е лукс да знаете, че ако някой се контузи, имате страхотен играч, който може да влезе в игра. Но това не е добре за самите играчи. те ще мрънкат и няма да са щастливи, така че трябва да внимавате кого купувате", категоричен бе Бербатов. А с какви големи амбиции българинът смая футболните фенове вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички