Бербатов посочи при какви условия Юнайтед ще продаде Погба на Реал


Бербатов посочи при какви условия Юнайтед ще продаде Погба на Реал
Снимка: БГНЕС

2619 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов отново даде компетентното си мнение по най-важните въпроси, касаещи английския гранд. Този път българинът коментира ситуацията с Пол Погба, който е желан от Реал Мадрид, а и сам иска да премине в испанския гранд.

"Зинедин Зидан с удоволствие ще вземе Пол Погба в Реал Мадрид, но срещу Челси в неделя видяхме защо Оле Гунар Солскяер е решен да задържи френския полузащитник. Перфектният пас на Погба към Маркъс Рашфорд за третия гол на Юнайтед беше това, което наричам "чист футбол", заяви Бербатов пред Betfair.

"Когато играх за Юнайтед, Майкъл Карик щеше да получи топката и първата му мисъл винаги беше да я играе напред. Той знаеше точно къде се намирам и има много примери за това, че той ми е давал топката, за да вкарам гол. Специалните играчи спестяват енергията си за точния момент", допълни той.

"Ако Юнайтед получи оферта от Мадрид през следващите две седмици на стойност около 200 милиона паунда, тогава трансферът ще се случи. Но се надявам Погба да остане в Юнайтед и не мисля, че Зидан ще напусне Мадрид, ако не успее да подпише със сънародника си", категоричен бе Бербатов. Вижте в този материал какви нескромни амбиции заяви вчера родната звезда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички