Бербатов: Надявам се един ден да бъда мениджър на Юнайтед като Оле


Бербатов: Надявам се един ден да бъда мениджър на Юнайтед като Оле

7001 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов, призна, че има апетити към мениджърското място в английския гранд. Българинът обаче разкри, че, за да се надява на подобно назначение, той трябва да се почувства готов, а все още не е. Въпреки това, назначението на Оле Гунар Солскяер за мениджър на "червените дяволи" го вдъхновява да мечтае.

"Добре е да видите Солскяер като мениджър на Юнайтед. Така виждате, че клубът дава възможности на бивши играчи на отбора. Замислям се и, виждайки това, си казвам: "Сега карам треньорски курсове". Може би един ден, ако работя усилено и се докажа, ще получа шанса да направя същото", призна нападателят пред Starsport.

Но Бербатов, който остана 4 сезона на "Олд Трафорд" и реализира 56 гола, призна, че това няма да стане за една нощ. "Един ден - първо трябва да съм готов. Всички футболисти смятат, че могат да бъдат страхотни мениджъри. Но не е така", добави звездата. А дали феновете на Манчестър Юнайтед биха приели подобно назначение вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички