Бербатов: Защо пък Юнайтед да не назначи мен за спортен директор?

Българската футболна звезда Димитър Бербатов се самопредложи на Манчестър Юнайтед да го назначи за спортен директор на клуба. Нападателят, който игра на "Олд Трафорд" в периода 2008-2012 година, все пак посъветва ръководството да не дава поста на някого, който не е готов за това.

"След Рио Фърдинанд миналата седмица, се появи и името на Дарън Флетчър, във връзка с поста спортен директор в клуба, но защо не и Димитър Бербатов? Като за начало, имам диплома по спортен мениджмънт", заяви благоевградчанинът за "Бетфеър".

Бербатов заплаши Манчестър Юнайтед със съдбата на Ливърпул

Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов заплаши бившия си клуб със съдбата на... Ливърпул. Българският стрелец предупреди "черве...

"Това е важна позиция, вие сте връзката между мениджъра и директорите. Юнайтед трябва да намери някого, който може да се справи успешно с това. Знам каква е работата и мисля върху това, но трябва да сте готови за това. Не можете да очаквате да ви бъде дадена тази роля, само защото сте бивш играч на клуба. Юнайтед ще направи грешка, ако наеме някого само на тази основа", допълни Бербатов. Каква друга професия, която не е треньорската, изкушава българина вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!