Звезда на Франция не пропуска само Мондиала, аут ще е за повече от 2 месеца


Звезда на Франция не пропуска само Мондиала, аут ще е за повече от 2 месеца
Снимка: Getty Images

1103 0

Атакуващият футболист на Франция – Кристофър Нкунку, който ще пропусне Мондиала в Катар, след като се контузи, ще отсъства от футболните терени около осем седмици. Нападателят на РБ Лайпциг беше повикан в отбора на „петлите“, се контузи по време на тренировка на французите след сблъсък с Едуардо Камавинга.

Двамата влязоха в спорно положение на Клерфонтен, а левият крак на Нкунку се нарани, след което съотборниците го заобиколиха.

Малко след това от френската федерация анонсираха, че 25-годишният играч пропуска Мондиала, а медиите в страната сега потвърдиха, че звездата на „биковете“ ще е аут за осем седмици. Причината е, че играчът е наранил връзките на коляното си след повторен и обстоен медицински преглед.

Дори е имало опасения, че целият сезон е можел да рухне, ако връзките са му били скъсани, но той е избегнал подобна съдба. Нкунку беше силно свързван с преминаване в Челси последните няколко седмици, но по всичко личи, че този му трансфер в Англия засега няма да стане факт. А какви добри новини има около Бензема, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички