Лъч надежда за Франция: Едуардо Камавинга с отлични новини за Карим Бензема


Лъч надежда за Франция: Едуардо Камавинга с отлични новини за Карим Бензема
Снимка: Getty Images

1480 0

Съотборникът на Карим Бензема в Реал Мадрид и френския национален отбор - Едуардо Камавинга, излезе с много добри новини за носителя на "Златната топка" за 2022 година.

Полузащитникът заяви, че Бензема се чувства много по-добре след поредната контузия, която получи преди старта на Световното първенство в Катар. Въпреки това нападателят попадна в групата на Дидие Дешан и сега очакванията са, че той ще бъде на линия за предстоящите мачове.

"Той е много по-добре, справя се отлично. Имам много добри отношения с него, той ми помага много в Реал Мадрид. Той е фантастичен играч, който заслужава това, което му се случва. Надявам се да е готов за световното", каза Камавинга пред "RMC Sport".

Франция се стреми да стане първата нация, запазила титлата си от Световното първенство след Бразилия през 1962 година. Отборът на Дидие Дешан беше сполетян от лош късмет по отношение на контузиите, като Н'Голо Канте и Пол Погба пропуснаха турнира. Мнозина вярват, че ако Франция иска да запише името си до "Селесао", то Бензема трябва да играе.

Дидие Дешан определи кой футболист ще замести контузения Кристофър Нкунку в състава на "петлите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички