Зидан директно разкри дали ще се завърне на треньорската скамейка


Зидан директно разкри дали ще се завърне на треньорската скамейка
Снимка: Getty Images

2011 0

Зинедин Зидан даде любопитно интервю пред RMC Sport, в което разкри, че "скоро" ще се завърне към треньорската дейност. Новината идва след месеци спекулации по адрес на французина, който не е ръководил тим от 2021 г., когато приключи с Реал Мадрид.

Специалистите предполагат, че той ще наследи Дидие Дешан начело на френския национален отбор, но това надали ще се случи преди предстоящото Световно първенство в Катар, на което "петлите" ще защитават световната си титла. 

"Липсва ли ми треньорският екип? Не, не съм далеч от това да го облека отново. Чакам, чакам още съвсем малко. Скоро, скоро", заяви бившият световен шампион през последните часове. 

Спечелилият три пъти Шампионска лига като наставник на Реал Мадрид бе свързван още с Ювентус и Пари Сен Жермен, но очакванията остават най-високи около френския национален отбор. Той е ръководен над 10 години от настоящия наставник Дидие Дешан, който е начело от точно 3761 дни. 

Защитата на титлата на Франция започва на 22 ноември срещу Австралия, след което "петлите" ще играят срещу Дания и Тунис в група "D" на Мондиал 2022 в Катар.

Вижте дали Бензема смята, че може да стигне нивото на Зидан и Роналдо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички