Завръщане в миналото: Световното първенство е "с дъх на Русия" - вижте защо (ВИДЕО)


Завръщане в миналото: Световното първенство е "с дъх на Русия" - вижте защо (ВИДЕО)
Снимка: Sportlive.bg

18049 0

В понеделник на Световното първенство 2022г. в Катар се "затваря" втория кръг от групвовата фаза. И след супер успешното представяне на екипа на "Точно попадение" в предходните три дни, специалистите имат изключително любопитни прогнози за програмата на Световното днес. 

 

С дъх на Русия - два мача, които гледахме през 2018 

В центъра на вниманието определено е срещата Португалия - Уругвай - двата фаворита в група "H", които играха един срещу друг преди 4 години в осминафиналната фаза на Мондиал 2018. Тогава "урусите" спечелиха с 2:1, но към настоящия момент ситуацията изглежда много различна. 

Уругвай започна плахо с 0:0 срещу Южна Корея, докато в същото време Португалия удари с 3:2 Гана и изглежда фаворит за спечелване на групата. В този мач обаче всичко е възможно. 

Другият двубой, който ще е повторение на среща от терените в Русия, е тази на Бразилия срещу Швейцария. Тогава мачът от груповата фаза завърши 1:1, като и двата отбора продължиха към елиминациите в турнира - дали това ще се повтори, предстои да разберем, а прогнози и очаквания за мача гледайте във видеото! 

Енигмата Южна Корея - Гана 

Интересен двубой, в който всичко е възможно - азиатците не отправиха нито един точен удар в първия си двубой срещу Уругвай, но пък защитата на "черните звезди" е далеч по-слаба от тази на южноамериканската селекция. От своя страна, Иняки Уилямс и компания демонстрираха отлична атакуваща мощ през второто полувреме срещу Португалия. Очаквания и прогнози за този мач, разбира се, във видеото. 

Мач на живот и смърт - Камерун срещу Сърбия 

Изключително интересен сблъсък, в който победата е задължителна - и двата отбора паднаха в първия кръг и нямат право да загубят днес. Това предполага много битка, много нерви и непредсказуем развой! 

Ето и всичко, което очакваме да се случи днес

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички