Скандален рефер не спря най-добрата прогноза до момента на Световното по футбол (ВИДЕО)


Скандален рефер не спря най-добрата прогноза до момента на Световното по футбол (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

8727 0

Двубоят между Уелс - Иран донесе изключителна драма, първи червен картон на Световното първенство 2022г. по футбол и най-накрая много голяма радост в студиото на Sportlive.bg и водещия на предаването Иво Вецев. 

Въпреки че главният рефер в срещата нямаше никакво намерение да дава картони за ужасно тежки нарушения по време на целия двубой, в 86' той нямаше какво да направи, когато VAR го привика да гледа ситуация за кристален червен картон. Преди това той реши да покаже само жълт картон на вратаря Уейн Хенеси, който се опита да обезглави с крак съперников футболист. 

Късна драма и червен картон за Уелс

През целия двубой иранци и уелсци се ритаха здраво, но главният рефер явно бе решил да не показва официални предупреждения, въпреки че има средно 5.4 показани картона в последните си 8 мача. 

В 86' Хенеси излезе неразчетено и извърши колосална глупост, отнасяйки с крак играч на Иран. Първоначално реферът показа само жълт картон, а това накара иранските играчи да полудеят. Все пак правдата възтържествува, след като главният съдия прегледа ситуацията и в крайна сметка изгони вратаря на Уелс. 

Топ прогнозата за червен картон в мача 

Главният редактор на Sportlive.bg и водещ на предаването "Точно попадение" за анализи и прогнози на Световното - Иво Вецев, по умел начин "видя в бъдещето" и знаеше какво ще се случи, след като предложи за прогноза в предаването червен картон в мача с коефициент 5.50 в "Sesame.bg". Доказателство във видеото, както и в предаването от по-рано днес (гледайте и двата днешни епизоди на "Точно попадение" тук). 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички