"Късметът съществува" с ексклузивни бонуси за Световното първенство 2022!


"Късметът съществува" с ексклузивни бонуси за Световното първенство 2022!
Снимка: Istock/колаж: Sportlive.bg

2491 0

Шампионатът на планетата по футбол тече с пълна сила, а с него дойдоха и куп изненади - например, ужасяващото представяне на Аржентина срещу Саудитска Арабия. Изненади не липсват от отборите на Световно първенство 2022, а такива има и букмейкърът Sesame.bg - веригата казина, която навлезе ударно в света на спортните залози

Бонуси за Световното по футбол 2022

По време на Световното първенство по футбол Sesame.bg има няколко отлични предложения за своите настоящи и бъдещи потребители.

Бонус оферта №1 - 20 безплатни завъртания 

Всеки гол на шампионата може да донесе на любителите на спортни залози по 20 безплатни завъртания на една от популярните казино игри в сайта на Sesame. За целта обаче има няколко условия: 

  • Да бъдат депозирани 50 или повече лева в рамките на деня
  • Да бъде разиграна определена сума в реални средства в рамките на деня
  • Да бъдат гледани мачовете, за да знаят потребителите какъв ще е финалният бонус за деня

Още на следващия ден безплатните игри ще бъдат налични в игралния профил на потребителите  в секция "Моите Оферти". Правила и условия на промоцията ще видите в Sesame.bg

Бонус оферта №2: Безплатен залог 

Всеки двубой може да донесе различен бонус на всеки един потребител. Това е възможно при прогнозиране на мачовете с коефициент от 1.40 нагоре (както и 1.80 на множествен залог). 

При разиграването на сума между 20 и 2500 лева доверилите се на Sesame за своята игра ще получат между 5 и 100 лева бонус. Разбира се, и за тази промоция важат правила и условия, като промоцията приключва на 18-ти декември с финала на Световното. 

 

Бонус оферта №3 - Още по-добър начален бонус

Настоящата оферта за първи депозит в Sesame.bg е на стойност 100% до 250 лева, като към нея има и 50 безплатни завъртания (подробности за началния бонус спорт тук)! 

Бонус оферта №4 - летящи коефициенти

Летящи коефициенти е една от функционалностите на букмейкъра, който предлага повишени ставки на определени спортни събития. Различното е, че за всеки мач от Световното по футбол букмейкърът предлага летящи коефициенти. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички