Връзкар! Стана ясно как полски национал получи тениската на Лионел Меси (СНИМКА)


Връзкар! Стана ясно как полски национал получи тениската на Лионел Меси (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2454 0

Британецът с полски корени и национал на Полша - Мати Кеш, получи подарък от Лионел Меси на Световното първенство по футбол в Катар, който никога няма да забрави.

Кеш е бил приятно изненадан от своя съотборник в Астън Вила - Емилиано Мартинес, който е отишъл при него след края на мача Аржентина - Полша и му е подарил игровата тениска на Меси, с когото си партнира в състава на "гаучосите".

"Най-хубавото се случи след края на мача. Еми дойде при мен и каза "Мати, ела, имам подарък за теб". Зачудих се какво ли може да е това. Заведе ме до съблекалнята на Аржентина, след това излезе от нея и ми даде тениската на Меси, с която той игра по време на срещата", похвали се Кеш пред медиите.

Защитникът на Астън Вила записа 10-ия си мач за Полша срещу Аржентина. Кеш се утвърди като десен бек на "дружината", след като миналата година реши да защитава цветовете и. 25-годишният играч се класира благодарение на майка си, чиито родители са поляци.

Кеш игра всяка една минута за Полша досега на турнира и се очаква да се изправи в пряк сблъсък срещу френската звезда Килиан Мбапе на 1/8-финалите. Мачът ще бъде първи елиминационен за поляците на Световно първенство от 1986 година.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лионел Скалони изригна след победата на Аржентина над Полша.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички