Кой ще спре Мбапе? Аз! - Войчех Шчесни с известна доза самочувствие


Кой ще спре Мбапе? Аз! - Войчех Шчесни с известна доза самочувствие
Снимка: Getty Images

1692 0

Полша успя да се класира по инфарктен начин на осминафиналите на Световното първенство по футбол в Катар. "Дружина Полска" там ще срещне настоящия световен първенец Франция, а един от лидерите на тима - Войчех Шчесни, вече дори намери време да се заяде с Килиан Мбапе.

Говорейки пред медиите след мача, Шчесни заяви, че Франция ще бъде фаворитът срещу Полша в сблъсъка от осминафиналите на Мондиала. Вратарят на Ювентус е уверен в доброто представяне и весело подкрепи себе си, че той ще бъде този, който ще спре Мбапе в мача.

"Те са големия фаворит, те имат един от най-добрите отбори в света, но ние ще дадем всичко от себе си, за да се опитаме да преминем този кръг. Кой ще спре Мбапе? Аз!", категоричен бе стражът.

Полякът е един от основните конкуренти за наградата "Златна ръкавица". Шчесни спаси доста положения на този Мондиал включително и две дузпи, едната от които изпълнена от Лионел Меси.

Амбициите на Полша са за продължаване напред, но първо "дружината" ще трябва да се справи с Франция на 4-и декември (неделя).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Пълната ТВ програма на Световното по футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички