Мондиал 2022: как Левандовски вбеси Меси и защо аржентинецът отказа да приеме извинението (ВИДЕО)


Мондиал 2022: как Левандовски вбеси Меси и защо аржентинецът отказа да приеме извинението (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3052 0

След голяма доза щастие отборът на Полша се класира за осминафиналите на Световното първенство по футбол. Европейската страна загуби с 0:2 от Аржентина, но след по-добра голова разлика от Мексико продължава към следващата фаза.

Спорът между Меси и Левандовски на Световното първенство 2022

Очакваше се с интерес дуелът между Роберт Левандовски и Лионел Меси, но никой от двамата не изигра силен двубой за своята страна. Нападателят на Барселона нямаше особено възможности да блесне и остана почти незабелязан, докато играчът на ПСЖ се отличи със спечелена, а след това и изпусната дузпа, както и още няколко добри възможности за гол, от които не съумя да се възползва.

Любопитното е, че двамата имаха своя момент и на терена, когато Левандовски трябваше да спре Меси с нарушение. Полякът подаде ръка за поздрав към аржентинеца след това, но бе подминат, което не му се хареса.

Можете да видите случилото се по-долу в материала. Въпреки него трябва да отбележим, че след срещата двамата се поздравиха съвсем приятелски и изглежда между тях няма напрежение.

Всички най-интересни и важни новини от Световното първенство по футбол в SportLive.bg.

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички