Потвърдено: Килиан Мбапе пропусна последната тренировка на Франция - ето защо


Потвърдено: Килиан Мбапе пропусна последната тренировка на Франция - ето защо
Снимка: Getty Images

1494 0

Голямата звезда на актуалния световен шампион Франция - Килиан Мбапе, не е взел участие в последната тренировка на отбора, провела се във вторник (6 декември). Това се случва едва четири дни преди големия сблъсък с Англия на четвъртфиналите на Световното първенство по футбол.

Именно Мбапе е най-голямата заплаха за "трите лъва", което кара медиите на Острова да разглеждат под лупа информацията за отсъствието му от тренировка. Посочената причина от французите е, че нападателят на ПСЖ не се е включил, за да продължи с възстановяващи занимания.

Контузен ли е Мбапе преди мача с Англия на Мондиал 2022?

Британските медии обаче напомнят, че Мбапе имаше оплаквания от контузия в глезена в навечерието на турнира. Те отбелязват още два фактора: единият е, че обикновено футболистите правят тези занимания в деня след самия мач, а вторият е, че никой друг от състезателите не е карал същите занимания в този ден.

Сблъсъкът между Англия и Франция ще се състои в събота, 10-и декември, от 21:00 часа българско време. Ще можете да следите този мач от Световното първенство по футбол НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички