Легендарен национал на Франция: Младите не искат да са като Жиру


Легендарен национал на Франция: Младите не искат да са като Жиру
Снимка: GettyImages

1873 0

Легендарният защитник на Франция - Уилям Галас, направи интересен коментар по адрес на Оливие Жиру, заявявайки, че той е един от водещите футболисти на петлите, но не получава достатъчно комплименти за играта си.

"Оливие Жиру има уважението във Франция, защото подобри рекорда на Тиери Анри. Трябва да уважаваш отбелязването на 52 гола за страната. Когато погледнете как играе Жиру, някои го харесват, други не, той няма красив стил на игра на футбол за разлика от Тиери Анри, Карим Бензема и Зинедин Зидан", започна Галас.

"Жиру има различен стил и някои хора не го харесват и затова не го наричат ​​"играч от най-висока класа". Младите играчи не казват „Искам да играя като Оливие Жиру", каза още французинът за "Genting Casino".

Припомняме, че срещу Полша деветката на Дидие Дешан вкара попадение, с което задмина Тиери Анри като вечния голмайстор в историята на националния отбор на "петлите".

Сега Жиру и неговите съотборници се готвят за срещата срещу Англия от четвъртфиналите на Световното първенство по футбол. Във Франция пък посочиха слабото звено в състава на "трите лъва".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички