Дробове за милиони: как най-големият пушач на Хърватия е най-тичащият в историята на световни (ВИДЕО)


Дробове за милиони: как най-големият пушач на Хърватия е най-тичащият в историята на световни (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4105 0

Голяма част от Световното първенство по футбол мина, но най-хубавото е, че остава кулминацията. Всеки 1/4-финал обещава да бъде много интересен, като в тази фаза е и сребърният медалист от Мондиал 2018 Хърватия. "Шахматистите" обаче ще имат много тежка задача срещу големия фаворит Бразилия. Балканците ще трябва да се раздадат на максимум, за да имат шанс, а добрата за тях новина е, че в състава си разполагат с играча, пробягал най-голяма дистанция в един мач на световно.

Става въпрос за Марсело Брозович, който срещу Япония пробяга изумителните 16,7 км. Любопитното е, че и предишният най-добър рекорд по този показател бе негов - 16,3 км. срещу Англия през 2018 година.

В Бразилия не пропуснаха да обърнат внимание на този факт, но го примесиха с нестандартна за активен футболист на такова ниво зависимост - страстта му към пушенето. Брозович е признавал, че пуши, има и немалко снимки и видеа, които го показват.

Има такива, на които се е заснел и с наргиле. Преди сблъсъка Хърватия - Испания на Евро 2020 самият Брозович бе заснет как си купува цигари в магазин. Можете да видите двете видеа по-долу в материала.

Вижте кога ще бъде четвъртфиналът между Хърватия и Бразилия, както и пълната ТВ програма за Световното първенство по футбол по дати и часове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички