Хърватия - Бразилия: "баща" и "син" от Реал Мадрид в дуел на Мондиал 2022


Хърватия - Бразилия: "баща" и "син" от Реал Мадрид в дуел на Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

2462 0

Един от най-зрелищните сблъсъци на четвъртфиналите на Световното първенство по футбол противопоставя големия фаворит за трофея Бразилия срещу сребърния медалист от Мондиал 2018 - Хърватия. Двата тима се изправят един срещу друг в петък, 9-и декември, от 17:00 часа българско време.

В този дуел ще станем свидетели на много любопитен сблъсък между двама футболисти на Реал Мадрид, които използват обръщенията "татко" и "сине", когато говорят на другия. Става въпрос за легендата на "шахматистите" Лука Модрич и младата надежда на "селесао" Родриго.

Двамата имат отлични отношения и извън футболния терен. А когато Модрич научил, че всъщност бащата на Родриго всъщност е с една година по-млад от хърватина, той останал поразен. От онзи момент започнал да го нариче "сине".

"Когато разбра, че баща ми е на 35 години, не вярваше. Тогава ми каза, че трябва да го уважавам и че е достатъчно възрастен, за да ми е баща. Оттогава винаги ме нариче "сине", а аз него - "татко" - разказвал е самият Родриго.

Разбира се, Родриго далеч не е титуляр за Бразилия. За "селесао" обаче има други футболисти в стартовия тим, които са част от Реал - Винисиус Жуниор и Едер Милитао.

Научете кога ще се изиграят останалите четвъртфинали, както и каква е пълната ТВ програма на Световното първенство по футбол по дати и часове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички