В Хърватия твърдят: Аржентина се готви да отстрани "шахматистите" с првокации срещу играчите


В Хърватия твърдят: Аржентина се готви да отстрани "шахматистите" с првокации срещу играчите
Снимка: GettyImages

4305 0

Футболистите на Аржентина възнамеряват да провокират съперниците си от Хърватия в първия полуфинал на Световното първенство по футбол, твърди хърватското издание "Jutarnij List". Двубоят е тази вечер от 21:00 часа.

ОТКЪДЕ ТРЪГНА ТОЗИ СЛУХ?

Според изданието един от титулярите на Аржентина е казал на съотборниците си в европейския клуб, в който играе, че отборът му е получил задачата да провокира хърватските футболисти и да ги извади от ритъм. Той е допълнил, че е уверен, че неговият тим ще сломи и победи "шахматистите" за 60 минути.

КАКВО ОЧАКВАТ АРЖЕНТИНЦИТЕ?

Издайникът от клубния тим на аржентинеца допълва, че Лионел Меси и компания смятат, че някои хърватски играчи са със слаби нерви. Въпросният национал на Лионел Скалони очаква тимът му или да вкара 2 гола за 60 минути, или да бъде изгонен някой от футболистите на съперника.

СПЕЦИАЛНИТЕ ИНСТРУКЦИИ

Информацията гласи още, че трима национали на южноамериканската страна са получили инструкции как да провокират трима хървати, за които смята, че са най-слаби в психологически план.

Селекционерът на хърватите Златко Далич е съобщил, че е запознат с информацията и че би било жалко, ако някой иска да се класира на финал, използвайки грозни методи. Ето какво каза Далич преди битката с Аржентина. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички