"В един момент не можех да позная моя отбор" - коментарът на треньора на Сърбия след загубата от Бразилия


"В един момент не можех да позная моя отбор" - коментарът на треньора на Сърбия след загубата от Бразилия
Снимка: Getty Images

1268 0

Старши треньорът на Сърбия - Драган Стойкович, бе доста разочарован след загубата на своя тим с 0:2 от Бразилия в първия мач от Световното първенство в Катар.

На пресконференцията си след двубоя, той заяви, че отборът му е изглеждал 'отчайващо' през вторите 45 минути: "През второто полувреме изглеждахме отчайващо, играта ни тотално се разпадна, вече не действахме като отбор", каза Стойкович и допълни, че не е можел да познае играчите си:

"Със сигурност в следващите мачове ще изглеждаме различно. Това, което направихме... в един момент не можех да позная моя отбор. Особено във физическо отношение. За съжаление се вижда, че не разполагаме със 100% здрави играчи в отбора. Щеше да е различно, ако Влахович, Митрович и Костич бяха готови на сто процента".

"Бразилия е черешката на тортата във футбола. През първото полувреме показахме, че можем да им се противопоставим. Сега първо трябва да си починем възможно най-добре. Със сигурност няма да наблягам на физическите натоварвания в следващите дни, тъй като се видя, че бяхме уморени през второто полувреме. Не е срамно да загубиш от Бразилия и ние не смятаме да се предаваме", зарече се Стойкович. Вторият двубой за Сърбия е на 28 ноември (12:00 ч.) - срещу Камерун.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Героят за Бразилия Ричарлисон: Това е сбъдната мечта, преди 4 седмици плачех!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички