В Байерн Мюнхен са шокирани от съдбата на Мануел Нойер


В Байерн Мюнхен са шокирани от съдбата на Мануел Нойер
Снимка: GettyImages

1694 0

Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен - Оливер Кан, излезе с официална позиция на клуба за случилото се с един от лидера на баварците - Мануел Нойер, който по-рано през днешния ден анонсира, че е получил тежка контузия, докато е карал ски през изминалите дни. 

Легендата на германския колос сподели пред сайта на тима, че всички в клуба са шокирани от новината за счупения десен крак на капитана. 36-годишният играч пък сподели, че е аут до края на сезона, тъй като е претърпял операция на подбедрицата.

"Новините за Мануел шокираха всички ни. Ние ще бъдем до него и ще му помогнем по пътя към завръщането. Сигурни сме, че той ще преодолее тази сериозна контузия и ще се завърне на терена по-силен", заявява Кан в изявление, публикувано на клубния сайт.

Спортният директор Хасан Салихамиджич определи инцидента като "ужасен" и сподели за интервенцията на стража, че е преминала по най-добрия начин и вратарят може да разчита на пълната подкрепа на клуба.

Очаква се мястото на германския национал на "Алианц Арена" да бъде заето от Свен Улрайх. Това се стори и през втората половина на сезон 2017/18, когато капитанът имаше отново контузия в крака.

Вижте повече за инцидента на Нойер!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички