Година, която ще иска да забрави: Мануел Нойер аут до края на сезона след инцидент със ски (СНИМКА)


Година, която ще иска да забрави: Мануел Нойер аут до края на сезона след инцидент със ски (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

1956 0

Годината за легендарния германски страж на Байерн Мюнхен - Мануел Нойер, е такава, която той ще иска да забрави възможно най-скоро. Редица беди се стовариха на главата на един от най-великите вратари в историята, но той все пак запазва усмивката си.

След като самият Нойер призна, че се е подложил на цели 3 операции, поради сериозно заболяване на кожата, а по-късно неговата страна отпадна злополучно от Световното първенство в Катар още в групите, то нова неприятна случка споходи стража.

36-годишният състезател на Бундестима е претърпял инцидент със ски. Самият той признава, че е опитал да отмие горчивия вкус на отпадането от Мондиала, забавлявайки се с този спорт, от който обаче получил травма, която ще го извади от игра до края на сезона.

"Хей, приятели. Какво мога да кажа... краят на годината определено можеше да бъде по-добър. Докато се опитвах да изчистя главата си, карайки ски, получих фрактура на подбедрицата. Операцията вчера мина добре. Благодаря много на лекарите. Въпреки това, боли, знаейки, че сезонът приключи за мен. Пазете се. Ваш Мануел", написа вратарят в социалните мрежи.

Ето с какво постижение Нойер влезе в историята на световните първенства

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички