ВИДЕО: 10-годишният Джамал Мусиала все така наказва противниковите защитници


ВИДЕО: 10-годишният Джамал Мусиала все така наказва противниковите защитници
Снимка: GettyImages

2004 0

Германия изобщо не убеди, че заслужава мястото си на Световното първенство в Катар и отпадна от надпреварата още в групите. Това е втори поред подобен срам за Бундестима след позорното отпадане от Мондиала през 2018 г. в Русия.

Едва ли лесно могат да бъдат изтъкнати добри примери от германския тим на финалите. Един от тях определено е един от най-обещаващите новоизгряващи таланти на германския и световния футбол - Джамал Мусиала

19-годишният нападател впечатли света с изявите си. Той притежава скорост, много добра техника и поглед върху играта. Това обаче не изненадва треньорите, които са били с него още в началото на кариерата му.

Видео показва как още 10-годишният Джамал преминава през противниковите защитници като през конуси, за да реализира. Техниката на младока е определено едно от нещата, които липсват на Маншафта, както и на неговия отбор Байерн Мюнхен. Само времето ще покаже дали Мусиала ще запише името си със златни букви във футбола, а предвид видяното до момента, това е много вероятно.

Ето как нападателят "развинти" играчите на Япония на Мондиала

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички