Байерн Мюнхен спасява Роналдо от "предателството" на Манчестър Юнайтед?


Байерн Мюнхен спасява Роналдо от "предателството" на Манчестър Юнайтед?
Снимка: GettyImages

2862 0

Отношенията между Кристиано Роналдо и Манчестър Юнайтед са една от най-коментираните теми в света на спорта през последните седмици и месеци, а скандалите в последно време събудиха стари слухове за бъдещето на легендата. 

Старият вариант в ново време

Част от тях включват преминаването на португалеца от "Олд Трафорд" на "Алианц Арена", което автоматично би означавало, че португалецът се е присъединил към Байерн Мюнхен. Подобен вариант бе подбуден от информацията на "Daily Mail", че през последните дни е имало среща между агента на Роналдо и представители на баварците, провела се на Острова.

Подобна сделка бе вариант още през зимата, но тя не бе осъществена, а до окончателното приключване на контракта на Роналдо има влеме до лятото. В същото време във Великобритания отчитат влошеното здравословно състояние на Мане и несигурността пред Ерик Максим Чупо-Мотинг като допълнителни причини за евентуалното подписване с Роналдо.

Малката вероятност това да се случи

От Sky обаче категорично отричат подобен вариант, а трансферният експерт Марк Беренбек заяви, че "това няма да се случи".

"Кристиано Роналдо е топ играч с изключителна кариера. Слуховете, които се разпространяват обаче, са информации, които нямат нищо общо с това", обясни спортният директор Хасан Салихамиджич пред Sky през лятото, а наскоро подчерта, че тимът не обмисля зимни сделки. 

Вижте коя федерация се опитва да прати Роналдо да играе в друг континент!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички