Уругвай - Южна Корея по ТВ: Къде да гледаме срещата от Световното първенство по футбол?


Уругвай - Южна Корея по ТВ: Къде да гледаме срещата от Световното първенство по футбол?
Снимка: GettyImages

1855 0

Уругвай и Южна Корея са готови да започнат своето приключение на Световното първенство в Катар. Най-цветната група на Мондиала - "H", ще бъде открита с двубой между двете екзотични страни, който стартира в 15:00 ч.

Група "H" може да бъде определена като "най-цветната" в надпреварата, поради това, че съдържа отбори от 4 различни континенти - Португалия (Европа), Уругвай (Южна Америка), Камерун (Африка) и Южна Корея (Азия). Два от тях излизат на терена, за да защитят своята чест, както и тази на целия континент. 

Съставът на Уругвай, що се отнася до качество, е значително по-добър от този на Южна Корея. Мондиалът в Катар обаче все по-често показва, че подобни сравнения не са особено показателни предвид изненадите, които аутсайдери като Япония и Саудитска Арабия поднесоха на едни от фаворитите Германия и Аржентина, побеждавайки ги.

Формата на двата отбора в последните им изяви е напълно идентична. Те имат записани по 4 победи, 1 равенство и 1 загуба в последните си 6 срещи. Това донякъде подсказва, че ни очаква един напълно равностоен двубой.

Коя телевизия ще излъчи Уругвай - Южна Корея?

Двубоят между "небесносините" и "лъвовете от Теранга", който обещава да е интересен, ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "БНТ 1" и "БНТ 3". Срещата можете да проследите и НА ЖИВО в Sportlive.bg. Тук пък може да видите и пълната ТВ програма за Мондиал 2022!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички