Трогателно: Лионел Меси получи най-ценната мотивация преди финала на Мондиал 2022 (СНИМКА)


Трогателно: Лионел Меси получи най-ценната мотивация преди финала на Мондиал 2022 (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

4752 0

Капитанът на Аржентина - Лионел Меси, получи може би най-ценната подкрепа часове преди финала на Световното първенство по футбол, а именно тази на своето семейство.

Съпругата на Меси - Антонела Рокуцо, сподели в своя Instagram как техния син - Тиаго, е написал текста на емблематичната за аржентинците песен "Muchachos" в тефтера на своя баща, а за фон на словата е изрисувал флага на Аржентина.

Пънк бандата от Буенос Айрес La Mosca пусна песента "Muchachos" през 2003 година. Въпреки това, "римейк" на песента придоби популярност, след като Аржентина победи Бразилия с 1:0 на финала на Копа Америка миналата година (2021).

Феновете на Аржентина пеят новата версия на парчето с много страст по време на Мондиал 2022. Оригиналният текст, пренаписан от привърженик на име Фернандо Рамос, споменава Диего Марадона, Меси и надеждите на отбора да спечели третото си Световно първенство.

Лео Меси има подкрепата не само на своето семейство, но и на цяла Аржентина. Целият свят с нетърпение очаква сблъсъка Аржентина - Франция, а ТУК може да прочетете всичко, което трябва да знаете за финала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички